Καλώς Ήρθατε

Σε απόσταση μόλις 3,5 χμ. από την πόλη του Ρέθυμνου, στο συνοικισμό του Γάλλου δίπλα στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, βρίσκεται το Συγκρότημα Κατοικιών «Όλγα». Κτισμένο αμφιθεατρικά, με μια μοναδική αρχιτεκτονική που εναρμονίζεται απόλυτα με το περιβάλλον ξετυλίγεται ένα πολυτελές σύγχρονο συγκρότημα επιπλωμένων διαμερισμάτων, το κάθε ένα με θέα στο Κρητικό πέλαγος και τα Λευκά Όρη. Τα διαμερίσματα αποτελούνται από καθιστικό, υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο. Επίσης, το κάθε διαμέρισμα παρέχει ατομική θέρμανση, ασύρματο Internet και air-condition. Όλα διαθέτουν μπαλκόνια με υπέροχη θέα θάλασσας και βουνού.

Η Περιοχή

Ο οικισμός Γάλλου βρίσκεται νοτιοδυτικά της πόλης του Ρεθύμνου και απέχει από αυτήν μόλις 3,5 χλμ. Στην περιοχή θα βρείτε αθλητικές εγκαταστάσεις στίβου, γήπεδο ποδοσφαίρου, δημοτικά γήπεδα τένις, ταβέρνες με παραδοσιακή κρητική κουζίνα, super market και παντοπωλείο, internet café, κ.α.

Στην περιοχή στεγάζεται επίσης το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Είναι από τα ελάχιστα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας που έχουν την τύχη να περιβάλλονται από δάσος. Στον ιδιόκτητο χώρο του πανεπιστημίου υπάρχει ένα αξιόλογο σε σημασία τμήμα ενός πανάρχαιου οικοσυστήματος.

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες του συγκροτήματος κατοικιών Όλγα

Δραστηριότητες

Η ευρύτερη περιοχή προσφέρετε για μια σειρά από δραστηρίοτητες

Πανεπιστήμιο Κρήτης

Ρέθυμνο Tennis Club

Εστίαση

Αθλητικό Κέντρο Γάλλου Γάλλου

Επικοινωνία

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας

+30 69724 20004

ovamiedaki@gmail.com

Τ.Θ. 6059 Γάλλου
Ρέθυμνο, Κρήτη
74100 Ελλάδα